1 kohout (případně slepice),10 lžic oleje,3 stroužky česneku,60 g šunky,0,2 l bílého vína,1 malý květák,vývar z masa,sůl, mletý pepř
Vykuchaného, očištěného a omytého kohouta rozdělte na menší kousky, osolte, opepřete a opečte na oleji spolu
s drobně nakrájeným česnekem a šunkou. Potom přidejte bílé víno, nechte je odpařit, podlijeme vývarem, přidejte očištěný a omytý květák, rozebraný na růžičky a duste doměkka.Podávejte s brambory nebo rýží a listovým salátem nebo nakládanou zeleninou
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat