jáhly, vodu, olivový olej, zelenou papriku, svazek rucolly, malou plechovku nakládané kukuřičky, citronovou šťávu, sůl, popřípadě pepř
Jáhly (cca půl skleničky) proprat několikrát horkou vodou a pak dát v cca stejném množství osolené vody vařit. Vaříme na mírném plamenu do naboptnání a vstřebání vody -tzn. klasická příprava přílohových jáhel. Zakápneme olivovým olejem a promícháme. Necháme stydnout.Pokrájíme si svazek rucolla salátu a papriku (zelenou - lépe světlou) kousky. Přidáme do studených jáhel, přidáme kukuřičku bez šťávy. Dochutíme olivovým olejem, kapkou citronu a solí a popřípadě pepřem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat