celer, 3 lžíce rostlinného oleje, lžíce octa, sůl, mletý pepř, moučkový cukr, 2 lžíce hořčice
Syrový středně velký celer oloupeme a nakrájíme na nudličky tenké jako sirky.Přidáme hořčici, olej, ocet (nejlépe vinný), pepř, sůl a na špičku nože cukru.Všechno dobře promícháme a celerová remuláda je hotová.Neusnadňujte si práci strouháním, chuť je pak docela jiná. Celerová remuláda je lepší, když se připraví den předem, celer změkne. Přidáním majonézy se nic nezkazí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat