10 dkg hladké mouky (=bezlepková mouka mantler nebo směs na pečení Mix C od firmy Schar), 10 dkg měkkého tvarohu (nesmí být nízkotučný), 10 dkg tuku na pečení (hera perla apod.), vejce na potření, nádivka (zavařenina,povidla, mák, tvaroh, čoko-krém...)
Tvaroh prolisujeme a na válu zpracujeme s tukem a moukou v hladké těsto. Je-li tvaroh suchý, přikápneme mléko. Těsto vyválíme na plát, rádlíčkem vykrajujeme čtverce.Plníme je nádivkou a přehneme na trojhránky nebo uděláme šátečkové koláčky. Kvůli šetření moukou můžeme na vál atd použivat Solamyl/naturamyl.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat