500 g mrkve, cibule, zelená petrželka, 6 lžic oleje, 2 lžíce vinného octa, mletý pepř, sůl
Syrovou mrkev oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na jemné nudličky. Olej,ocet, pepř a sůl přidáme k mrkvi současně s drobně nasekanou cibulí a zelenou petrželkou. Promícháme. Někdy je nutné přidat ještě lžíci oleje. Mrkev si sama řekne, kdy už je v ní oleje dost. Při míchání začne krásně mlaskat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat