30 dkg brambor,50 dkg kuřecích jater,balení bramborákového koření,tuk na smažení, 15 ml mléka
Brambory nastrouháme, slijeme vodu a zalijeme je trochou vařeného mléka - méně saje omastek, okořeníme bramborákovým kořením,můžeme zahustit trochou hladké mouky. Játra krátce podusíme.Předpečeme bramborák na jedné straně. Na syrovou stranu rozložíme upravená játra a přidáme přes ně bramborákové těsto. Po dopečení spodní strany bramboráku jej otočíme a dopečeme.Podáváme se zeleninovou oblohou. Tip: S mlékem je bramborák křehčí, dá se dělat i později, nehnědne
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat