kuře,2 malé bílé jogurty,2 lžíce Bertolli Classico olivového oleje, 2 lžíce grilovacího koření,5 stroužků česneku,2 lžičky sekané petrželky,lžička sekané bazalky
Kuře naporcujeme, jogurty smícháme s Bertolli Classico olivovým olejem, kořením, bylinkami a drceným česnekem. Jednotlivé porce jogurtovou marinádou natřeme, už nesolíme a necháme 1 hodinku odležet. Naskládáme do pekáčku,podlejeme půl hrnečkem vody a pečeme asi 50 minut. Pokud pečeme v horkovzdušné troubě,maso poskládáme pouze na rošt. Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem. Poznámka: Jogurt udělá vynikající kůrčičku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat