Maso smícháme s rýží, cibulí, rozetřeným česnekem, hořčicí, kořením a solí. Promícháme, tvarujeme placičky, do kterých vložíme hranolek tvrdého sýra. Vytvarujeme válečky a zvolna opékáme po všech stranách. Podáváme s tatarskou nebo jinou pikantní omáčkou. Tvrdý sýr můžeme nahradit salámem, párkem, paprikou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. dubna 2012
Čevabčiči s tajemstvím
300 g mletého masa, 100 g vařené rýže, cibule, 2 stroužky česneku, lžička hořčice, gril. koření, pepř, sůl, hl. mouka, 100 g tvrdého sýra
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat