Připravíme ho ze stejných dílů listu jitrocele, kořene omanu, podbělu a proskurníku, natě srdečníku a semene fenyklu. Dvě lžíce směsi dáme večer do 0,5 1 teplé vody, přidáme na lupeny rozebranou polovinu cibule a necháme do rána macerovat. Uvedeme do varu a necháme přikryté 20 minut vyluhovat. Pijeme 2-3 krát denně.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat