Čtyři hrsti květních úborů, nejlépe čerstvých, nadrobno nasekáme a dáme do 0.5 kilogramu rozpuštěného vepřového sádla. Ohříváme, dokud nevzkypí, ještě zamícháme, odstavíme a necháme 12 hodin stát. Potom trochu ohřejeme a přefiltrujeme přes řídké plátno. Dobře vymačkáme a uložíme do malých kelímků na chladné místo. Používáme k ošetřování všech vnějších poranění a kožních onemocnění.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat