Smícháme stejné díly natě šalvěje, tymiánu a vlaštovičníku, bylinky zalijeme směsí alpy a vinného octa v poměru 1:1. Necháme macerovat 3-4 týdny, občas protřeseme. Scedíme a postižené místo opakovaně potíráme. Na noc je ošetříme měsíčkovou nebo jinou hojivou mastí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat