Smícháme 2 najemno nastrouhané cibule se lžící drcených plodů jalovčinky, lžící vinného octa, 2 lžícemi ovesné mouky a olivového oleje. Dobře zamícháme. Vložíme do tenkého plátna a přiložíme na hrudník. Nemocného dobře přikryjeme, obklad necháme působit alespoň hodinu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat