Podle velikosti postižené části těla, přiměřené množství stejných dílů čerstvých listů zelí a jitrocele krátce povaříme a necháme ú-plně vychladnout. Nakrájíme nebo rozmačkáme, dáme do gázy nebo tenkého plátna a uděláme obklad, který necháme působit 1/2-1 hodinu a několikrát zopakujeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat