Uděláme směs ze čtyř dílů listu břízy, dvou dílů natě kopřivy a jednoho dílu natě levandule. Dvanáct lžic této směsi zalijeme 11 vinného octa. Necháme 10-12 dní macerovat, občas protřeseme. Scedíme, jeden díl octa zředíme dvěma díly vody a vtíráme do vlasové pokožky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
28. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat