1 kg celeru, 8 stroužků česneku, citronová šťáva (citron nebo
lemonka), 250 ml majolky, 0,3 l vody
Očištěný celer zakapeme citronem
a dáme do vody, aby nezčernal. Na struhadlo
nakapeme citronku a nastrouháme celer střídavě s
očištěným česnekem. Průběžně kapeme na struhadlo citronku. Na závěr přidáme
celou majolku a vidličkou promícháme. Necháme odstát v chladu 20 minut.
Podáváme s bílým pečivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat