150 g tresčích jater, 100 másla, 125 ml mléka, cibule, 20 g
hrubé mouky, sůl, pažitka, citron
Z mléka a mouky uvaříme hustou
kaši. Tresčí játra utřeme s máslem a po lžičkách přidáváme vychladlou kaši.
Nakonec přidáme jemně usekanou cibuli, pažitku, citronovou šťávu a vše
promícháme. Podle chuti osolíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat