400 g mletého masa, 200 g strouhaného sýra (Ementál), 150 g šunkového salámu (nakrájeného na kostičky), 0,5 lžičky sardelové pasty, 2 lžíce másla, 3 stroužky utřeného česneku, pepř, sůl
Maso osolíme, opepříme, sardelovou pastu utřeme s máslem do pěny a dobře promícháme s ostatními surovinami. Vytvarujeme šišku, zabalíme do alobalu a necháme přes noc v chladničce. Druhý den pečeme na tuku s nakrájenou cibulí. Podléváme vodou, když cibule zezlátne, přidáme Masox, občas přeléváme vypečenou šťávou a upečeme. Sekanou můžeme také upéct v alobalu na sucho. Podáváme s bramborovou kaší, saláty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat