V zeleninovém vývaru vaříme růžičkovou kapustu cca 15 minut. Připravíme si oloupané,omyté a rozpůlené brambory a v solené vodě je vaříme 15 minut. Uzenou kotletu omyjeme a osušíme. Připravíme si cibulku, kterou oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvičce rozehřejeme olej. Kolečka cibule a maso na měm za stálého obracení 5 minut opékáme, pak opepříme a vyndáme z pánve. Uvařené brambory slijeme a ve výpečku je do zlatova opečeme. K nim přidáme růžičkovou kapustu i s vývarem a krátce povaříme. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Navrch dáme uzenou kotletu a cibulové kroužky. Podáváme s bílým jogurtem a posypané sekanou pažitkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. června 2010
Uzená kotleta s jogurtem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat