Oškrábané brambory nakrájíme na pravidelné kostičky cca 3x3 cm a osušíme, poté naskládáme na suchý plech a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 stupňů, podle druhu trouby pečeme bez jakéhokoli dalšího zásahu (neobracet, nepodlévat) asi 30-50 minut dokud brambory nezačnou hnědnout, poté plech vyjmeme a brambory nasypeme do větší misky, položíme na ně plátky másla, necháme rozpustit, poté osolíme, přidáme dle chuti pomačkaný česnek a podáváme s podmáslím. Konzumuje se rukama tak, že každý kousek rozmáčkneme na dně misky, kde je rozpuštěné máslo s česnekem, a poté vložíme do úst .
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. června 2010
Bramborové pásiky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat