Očištěné a umyté brambory (i se slupkou) pokrájíme na cca centimetrové kolečka.Vložíme na pekáč, osolíme a posypeme drceným kmínem, (pekáč potřeme olejem nebo sádlem), brambory upečeme do zlatova (nemusíme na pekáči přetáčet). Po upečení dáme brambory na talíř, a v misce máme připravené promíchané máslo s mačkaným česnekem a s petrželkou nebo pažitkou. Brambory ještě horké mažeme tímto máslem a ihned konzumujeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. června 2010
Pečené brambory s česnekem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat