Čerstvé mladé koncové výhonky kopřivy rozmixujeme s malým množstvím vody a šťávu vymačkáme. Užíváme třikrát denně 1 lžičku před jídlem. Kopřiva je nejlepší bylinkou na úpravu krvetvorby, bylinkové recepty ji doporučují i při chudokrevnosti a na čištění krve.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. března 2012
Kopřivová šťáva na nízký obsah železa v krvi
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat