Pod teplou mísou necháme pul hodiny kynout zadélané a dobře vypracované těsto z 25 dkg mouky, 20 dkg strouhaných teplých brambor, 6 dkg cukru, 5 dkg másla, 2 dkg kvasnic, 1 vejce a trochy mléka.
Nádivka: Utřeme 13 dkg cukru se 3 žloutky, přidáme lžíci citronové štávy a 20 dkg vařených studených brambor a 3 dkg mouky. Vše hodnì utřeme a naposled přidáme ze 3 bílkù sníh. Potřeme jednu placku nádivkou a druhou položíme na ni, pak potřeme vajíčkem nebo máslem, vidličkou propícháme a zvolna pečeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat