25 dkg bramborù, 15 dkg zeleného hrachu, 3 dkg másla, 3 dkg mouky, 2 dkg cibule, zelenina, pepř, majoránka, sul, česnek, 1 párek, 1,5 l vody
Hrách prøbereme, vypereme a necháme přes noc ve studené vode, ráno uvaříme do měkka a prolisujeme. K prolisovanému hrachu a bramboram přidáme procezený odvar ze zeleniny, jíšku, nakrájený oloupaný párek a polévku necháme jì dobře povařit. Podle chuti přidáme sul, česnek, pepř, majoránku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat