Pripravime si vetsi misu, aby jsme mohli salat dobre promichat.Sunku nakrajime na kosticky. Rajcata,vejce,jablka nakrajime na mensi kousky.Cibuli nakrajime na polovicni kolecka.Vse tyto prisady dame do misy.Pridame celer,kukurici a ananas,par kapek citronove stavy. Prilejeme celou slehacku-neslehanou a sklenici Miracel Whip. Vse dobre promichame a nechame v lednici do druheho dne ulezet. Opravdu zalezi na chuti a podle slozeni potravin,je to opravdu otazka smaku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2017
Salát z celeru s kukuřicí
sklenici zavareneho celeru, 200 g sunky, 4 rajcata, 4 natvrdo uvarena vejce, 1 kukurici v plechovce, 1 ananas nakrajeny na kousky v plechovce, 2 mala jablicka, trosku citr.stavy, 1 sklenici Miracel Whip-Balance, slehacka, 2 cibule
Pripravime si vetsi misu, aby jsme mohli salat dobre promichat.Sunku nakrajime na kosticky. Rajcata,vejce,jablka nakrajime na mensi kousky.Cibuli nakrajime na polovicni kolecka.Vse tyto prisady dame do misy.Pridame celer,kukurici a ananas,par kapek citronove stavy. Prilejeme celou slehacku-neslehanou a sklenici Miracel Whip. Vse dobre promichame a nechame v lednici do druheho dne ulezet. Opravdu zalezi na chuti a podle slozeni potravin,je to opravdu otazka smaku.
Pripravime si vetsi misu, aby jsme mohli salat dobre promichat.Sunku nakrajime na kosticky. Rajcata,vejce,jablka nakrajime na mensi kousky.Cibuli nakrajime na polovicni kolecka.Vse tyto prisady dame do misy.Pridame celer,kukurici a ananas,par kapek citronove stavy. Prilejeme celou slehacku-neslehanou a sklenici Miracel Whip. Vse dobre promichame a nechame v lednici do druheho dne ulezet. Opravdu zalezi na chuti a podle slozeni potravin,je to opravdu otazka smaku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat