4 g nati pelyňku pravého, 2 g kořene puškvorce, 4 g nati zeměžluče, 4 g kořene hořce, 5 g kořene anděliky, 2 g nati benediktu lékařského, 2 g kořene omanu, 1 l vinného lihu 96 %, 250 g cukru, 0,750 l vody
Macerujeme a zfiltrujeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. října 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat