1 kg bučka prorostleho, 2 ks cibule, 10 stroužků česneku, lžíce sádla, špetka soli, pepře,1 kg kobzoli (brambor), špetka soli, kmínu, 1 kg kyselého zelí, špetka soli, kmínu,1 kobzol s mukou
Buček, cibulu a česnek nakrajíme, povařime osolene, opepřene a okminovane, podlite vodu a podusime, potam dame opect do truby. Kobzole naškrabem, uvařime ve vodě se solí a kminem do měkka. Pomačkame nebo nechame vcelku. Zelo povařime s trochu vody, soli a kminu do měkka a zahustime s kobzolem postruhanym s muku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. ledna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat