Oloupeme cibuli, rozčtvrtíme a nakrájíme na plátky. Pak oloupeme česnek a prolisujeme.Rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Přidáme cibuli a česnek a ještě několik minut opékáme. Zalijeme rajčatovou šťávou.Očistíme a omyjeme chilli papričky, pórek a cukety. Papričky nakrájíme na nudličky, pórek na širší kolečka. Cukety podélně rozpůlíme a rozkrájíme na plátky. Fazolky necháme okapat.Připravenou zeleninu přidáme k masu, zamícháme a opékáme dalších 10 min. Ochutíme pepřem, solí a chilli kořením. Koriandr omyjeme, osušíme a otrháme lístečky. Část jich nasekáme a vmícháme do hrnce. Zbylými lístky ozdobíme hotový pokrm.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. prosince 2011
Mexický hrnec
2 cibule, 2 stroužky česneku, 3 lžíce olivového oleje, 500 g mletého masa, 1 l rajčatové šťávy, 2 zelené a 2feferonky červené, pórek, 2 cukety, konzerva zelených fazolek, (cca 400 g), pepř, sůl, chilli koření, svazek čerstvého koriandru
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat