Den předem vepřovou játru nakrájíme na kostičky, přidáme 3 lžíce sój. omáčky, lžičku worchestru, lžičku ďábelské směsi, špetku pepře, 2 lžíce kečupu, 6 rozetřených stroužku česneku, 3 lžíce oleje. Vše dobře promícháme a necháme v ledničce 24 hod. uležet. Na druhý den na pánvi rozehřejeme olej, na něm do sklovita osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naloženou játru a 15 min. restujeme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na proužky nakrájenou sterilovanou kapii a sterilovaný hrášek. 5 min. restujeme, podlijeme trochou vývaru a 10 min. dusíme. Příloha: hranolky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. srpna 2010
Vepřové játra
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat