Vylisujeme čerstvou šťávu z aloe a necháme ji v misce na slunci nebo mírně povaříme, dokud nevznikne hustá tmavá hmota –sabur. Potom užíváme na špičku nože třikrát denně. Z hmoty můžeme připravit tinkturu rozpuštěním 100 g v 1/2 1 lihu a u-žíváme 15 kapek třikrát denně.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat