Ke dvěma dílům listu jahody přidáme po jednom dílu natě přesličky, kopřivy a tymiánu. Dvě lžíce směsi zalijeme 1/2 1 vroucí vody a necháme přikryté vychladnout. Scedíme a vlažný čaj pijeme 2-3krát denně nalačno. Nesladíme, do každé dávky přidáme lžičku citrónové šťávy.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat