500 g mletého masa, 150 - 200 g červených fazolí, 2 lžíce oleje, cibule, 2 zelené papriky, 500 g rajčat, 2 stroužky česneku, lžíce mleté papriky, 0.5 lžičky chilli, 0.5 lžičky Oregana, 0.25 lžičky mletého pepře, bobkový list, petrželová nať, sůl
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je uvaříme do změknutí. Ve velkém hrnci osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, restujeme 1 min., přidáme mleté maso a dále restujeme, až maso ztratí růžovou barvu, přisypeme nakrájená rajčata, papriky, uvařené fazole, petrželovou nať,ostatní koření a sůl. Hrnec přiklopíme a směs zvolna dusíme za občasného míchání 2 hodiny. Podáváme s pečivem.
Žádné komentáře:
Okomentovat