250 g soji, 2 mrkve, 1/2 celeru, cibule, sul, kelimek zakysane smetany, 2 lzice jogurtu, 2 lzice majonezy nebo tatarske omacky, 1-2 sterilovane okurky
Soju prebereme, proplachneme studenou vodou a uvarime temer domekka. Potom soju osolime, pridame ocistenou oloupanou mrkev, celer a spolu se zeleninou dovarime. Pote scedime, mrkev a celer nastrouhame na hrubsim struhadle. Ke smesi soji a zeleniny pridame majonezu, jogurt a zakysanou smetanu, pripadne pridame jeste spetku soli a spetku cukru, vmichame jednu mensi najemno nasekanou cibulku a nastrouhame sterilovane okurky. Vychladime a podavame s cerstvymi bagetami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat